Liste 119 Manastirea Icoana Gratuit

Liste 119 Manastirea Icoana Gratuit. Cîteva icoane lucrate în atelier : Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe.

Sfantă Liturghie Arhierească La Hramul Mănăstirii Icoana Din Judeţul Gorj Oltenasul

Prezentat Sfantă Liturghie Arhierească La Hramul Mănăstirii Icoana Din Judeţul Gorj Oltenasul

Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura.

Cîteva icoane lucrate în atelier :

O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Cîteva icoane lucrate în atelier : Date de contact manastirea lipnita. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. De atunci locul capata numele la icoana.

Mănăstirea Icoana Cărpiniș Crasna Gorj

Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat.. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Date de contact manastirea lipnita. Cîteva icoane lucrate în atelier : De atunci locul capata numele la icoana. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. De atunci locul capata numele la icoana.

Schitul Icoana Nouă Mănăstirea Neamţ

Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Date de contact manastirea lipnita. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe.

Mănăstirea Icoana Cărpiniș Crasna Gorj

Cîteva icoane lucrate în atelier : Cîteva icoane lucrate în atelier : Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor.

Mănăstirea Icoana Cărpiniș Crasna Gorj

Date de contact manastirea lipnita. Date de contact manastirea lipnita. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Cîteva icoane lucrate în atelier : Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii.

Mănăstirea Icoana Din Judeţul Gorj Se Pregăteste De Hram Basilica Ro

O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii.. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii.

Manastirea Icoana Manastiri Gorj Sky Trip

Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. De atunci locul capata numele la icoana. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. Date de contact manastirea lipnita. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr... U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura.

Mănăstirea Icoana Cărpiniș Crasna Gorj

Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat.. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Date de contact manastirea lipnita. Cîteva icoane lucrate în atelier : Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat.

Manastirea Icoana

Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. De atunci locul capata numele la icoana. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere... In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii.

Icoana Din Peșteră Mănăstirea Rupestră Nămăești 1001 Călătorii

U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura... O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Cîteva icoane lucrate în atelier : In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe... In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic.

Mănăstirea Icoana Un Loc Care Te Aduce Mai Aproape De Dumnezeu Doar Romania

Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat... U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Cîteva icoane lucrate în atelier : De atunci locul capata numele la icoana. Date de contact manastirea lipnita. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor... Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă.

Hramul Mănăstirii Icoana Din Județul Gorj

O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere.. De atunci locul capata numele la icoana... Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti.

Icoana Făcătoare De Minuni A Maicii Domnului Axioniţa De La Mănăstirea Sihăstria Neamţ Doxologia

De atunci locul capata numele la icoana.. De atunci locul capata numele la icoana. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Date de contact manastirea lipnita. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii.. Cîteva icoane lucrate în atelier :

Icoana Facatoare De Minuni De La Manastirea Brancoveanu Sambata De Sus Adusa La Dragesti Si Rafaila

Date de contact manastirea lipnita.. . De atunci locul capata numele la icoana.

Mănăstirea Icoana Cărpiniș Crasna Gorj

Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat... Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Date de contact manastirea lipnita. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura... Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat.

Atracții Turistice Mănăstirea Icoana Pensiunea Hanul Banului

Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Date de contact manastirea lipnita. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura.. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii.

Manastirea Icoana Carpinis Gorj Romania Marian Raul Lihoaca Flickr

Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti... Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. De atunci locul capata numele la icoana. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Cîteva icoane lucrate în atelier : Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat.. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat.

Slujire Arhierească La Hramul Mănăstirii Icoana Din Judeţul Gorj Basilica Ro

Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti.. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti.

Manastirea Icoana Gorj Youtube

Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic.

Mănăstirea Icoana Cărpiniș Crasna Gorj

U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura.. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat.. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti.

Icoana Făcătoare De Minuni A Maicii Domnului Axioniţa De La Mănăstirea Sihăstria Neamţ Doxologia

In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. Date de contact manastirea lipnita. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Cîteva icoane lucrate în atelier :

23 Mănăstirea Icoana Gorj 1000 De Locuri De Văzut

U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii.

Mănăstirea Icoana Gorj Ghiocel07

Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti... U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura.

Pin On Madonna Madre

Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. De atunci locul capata numele la icoana. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere.. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat.

Fișier Manastirea Icoana Biserica De Zid Jpg Wikipedia

In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. . Date de contact manastirea lipnita.

Mănăstirea Icoana Cărpiniș Crasna Gorj

In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. De atunci locul capata numele la icoana. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat... U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura.

Mănăstirea Icoana Cărpiniș Crasna Gorj

Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. Cîteva icoane lucrate în atelier : Date de contact manastirea lipnita. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere.

Mănăstirea Icoana Cărpiniș Crasna Gorj

O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere.. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor.

Sărbătoarea Sanzienelor La Mănăstirea Icoana Din Comuna Crasna Gorj Iată Cu Ajutorul Lui Dumnezeu Am Ajuns La Această Sfantă Si Dumnezeiască Zi A Nasterii Inaintemergătorului Si Proorocului Ioan Pe Care Intotdeauna

Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Cîteva icoane lucrate în atelier : Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat.. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe.

Sfantă Liturghie Duhovnicească La Hramul Mănăstirii Icoana Comuna Crasna De Ziua Nasterii Sfantului Ioan Botezătorul Ii Sfantul Ioan Botezătorul A Trăit Scoala Suferinţei In Pustie Dar Harul Lui Dumnezeu L A Ocrotit

U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura.. De atunci locul capata numele la icoana. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Date de contact manastirea lipnita. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic.. De atunci locul capata numele la icoana.

Icoana Facatoare De Minuni A Maicii Domnului De La Manastirea Nicula A Ajuns La Bistrita Foto Video

In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Date de contact manastirea lipnita. De atunci locul capata numele la icoana. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii.

Mănăstirea Icoana Obiective Turistice Gorj Deștepți Ro

Cîteva icoane lucrate în atelier : O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. De atunci locul capata numele la icoana. Date de contact manastirea lipnita. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Cîteva icoane lucrate în atelier : Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic... Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti.

Manastirea Icoana

Cîteva icoane lucrate în atelier : Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr.. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor.

Izbuc Mănăstirea Miracolelor Așezămantul Din Bihor Adăpostește O Icoană Făcătoare De Minuni Digi24

O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Cîteva icoane lucrate în atelier : Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere.. Date de contact manastirea lipnita.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Neamț Doxologia

Cîteva icoane lucrate în atelier : Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Date de contact manastirea lipnita.

Schitul Icoana Noua Crestinortodox Ro

Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura.. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă.

Mănăstirea Din Banat Unde Există O Icoană Făcătoare De Minuni Miracolele Petrecute In Lăcașul De Cult Ghidul Banatului

In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor... De atunci locul capata numele la icoana.

Manastirea Icoana Youtube

In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor... In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic.

Sf Mănăstire Icoana Cărpiniș Crasna Gorj Youtube

Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat.. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Cîteva icoane lucrate în atelier : De atunci locul capata numele la icoana. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor.. De atunci locul capata numele la icoana.

Atracții Turistice Mănăstirea Icoana Pensiunea Hanul Banului

O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere.. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat.. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe.

Icoana Maicii Domnului Salvată De Ingeri Din Incendiul De La Mănăstirea Tolga Doxologia

Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat.. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Cîteva icoane lucrate în atelier :. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă.

Icoana Maicii Domnului De La Manastirea Neamt Lidianca Crestinortodox Ro

O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă.. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii.

Mănăstirea Icoana Cărpinis Crasna Gorj Emisiunea Credo 10 03 2013 Youtube

Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic.

Fișier Manastirea Icoana Vedere Spre Intrare Jpg Wikipedia

De atunci locul capata numele la icoana. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Cîteva icoane lucrate în atelier : In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe.

Manastirea Icoana Din Judetul Gorj Isi Basilica Ro

Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat.. De atunci locul capata numele la icoana. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Date de contact manastirea lipnita. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti.. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat.

Manastirea Icoana Carpinis Gorj Romania Marian Raul Lihoaca Flickr

Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. De atunci locul capata numele la icoana. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Date de contact manastirea lipnita. Cîteva icoane lucrate în atelier : Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor.

Manastirea Icoana Carpiniș Jud Gorj Impresii Mănăstirea Icoana Cărpiniș Ranca Novaci Amfostacolo

Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere... Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe.

Mănăstirea Icoana Din Judeţul Gorj Se Pregăteste De Hram Basilica Ro

Cîteva icoane lucrate în atelier : In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă... Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat.

Ingrijitoarea Raiului Maica Teodora De La Manăstirea Icoana Din Gorj Spiritualitate Numarul 1293 Anul 2017 Arhiva Formula As

Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat.. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Date de contact manastirea lipnita. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. De atunci locul capata numele la icoana. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe.

Mănăstirea Icoana Cărpinis Crasna Gorj Emisiunea Credo 10 03 2013 Youtube

In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii... Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. De atunci locul capata numele la icoana. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Date de contact manastirea lipnita. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat... O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere.

Schitul Icoana Veche Crestinortodox Ro

Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. De atunci locul capata numele la icoana. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat.. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic.

Mănăstirea Icoana

In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Date de contact manastirea lipnita. De atunci locul capata numele la icoana. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor... Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Hirbovăţ Republica Moldova Painting Art Frame

De atunci locul capata numele la icoana. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr.

Schitul Icoana Noua Crestinortodox Ro

Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr... Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Date de contact manastirea lipnita. Cîteva icoane lucrate în atelier : Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe.

Icoana Cu Rama Si Sticla Maica Domnului De La Manastirea Neamt 30 X 22 Cm Emag Ro

Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr.. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Hirbovăţ Republica Moldova Painting Art Frame

Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor.. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Date de contact manastirea lipnita. Cîteva icoane lucrate în atelier :. De atunci locul capata numele la icoana.

Icoana Facatoare De Minuni A Maicii Domnului Manastirea Bujoreni Romania Europe East Southeast Europea Other Unsorted Postcard Hippostcard

Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor.

The Monastery Prislop The Icon Manastirea Prislop Icoana Maicii Domnului Ebay

Date de contact manastirea lipnita. De atunci locul capata numele la icoana. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe.

Fișier Manastirea Icoana Biserica De Zid Jpg Wikipedia

In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic... Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat... Date de contact manastirea lipnita.

Sărbătoarea Sanzienelor La Mănăstirea Icoana Din Comuna Crasna Gorj Iată Cu Ajutorul Lui Dumnezeu Am Ajuns La Această Sfantă Si Dumnezeiască Zi A Nasterii Inaintemergătorului Si Proorocului Ioan Pe Care Intotdeauna

Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor... Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor.

Manastirea Icoana Maicii Domnului Prodromita Eden Cotargasi Stil Vechi

In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. Cîteva icoane lucrate în atelier : Date de contact manastirea lipnita. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat.

Manastirea Icoana Youtube

Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. De atunci locul capata numele la icoana.. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat.

Atracții Turistice Mănăstirea Icoana Pensiunea Hanul Banului

Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr... Date de contact manastirea lipnita. Cîteva icoane lucrate în atelier : In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe.. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Socola Doxologia

Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Neamț Mănăstirea Neamţ

Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat... .. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat.

Icoana Cu Rama Si Sticla Maica Domnului De La Manastirea Neamt 30 X 22 Cm Emag Ro

Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura.. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic.

Schitul Icoana Noua Crestinortodox Ro

Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. De atunci locul capata numele la icoana. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura.. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat.

Sărbătoarea Sanzienelor La Mănăstirea Icoana Din Comuna Crasna Gorj Iată Cu Ajutorul Lui Dumnezeu Am Ajuns La Această Sfantă Si Dumnezeiască Zi A Nasterii Inaintemergătorului Si Proorocului Ioan Pe Care Intotdeauna

Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. De atunci locul capata numele la icoana. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă.. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor.

Mănăstirea Icoana Obiective Turistice Gorj Deștepți Ro

Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. In prezent se afala in constructie un asezamant filantropic. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat.

Icoana Facatoare De Minuni De La Manastirea Brancoveanu Sambata De Sus Adusa La Dragesti Si Rafaila

Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor.. Cîteva icoane lucrate în atelier : Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. De atunci locul capata numele la icoana. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor... Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe.

Icoana Maicii Domnului De La Manastirea Neamt Lidianca Crestinortodox Ro

O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Manastirea icoana a fost infiintata in anul 1996, ca donatie a familiei pr. Date de contact manastirea lipnita. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. Această icoană a maicii domnului este foarte impresionantă. Cîteva icoane lucrate în atelier : De atunci locul capata numele la icoana... De atunci locul capata numele la icoana.

Atracții Turistice Mănăstirea Icoana Pensiunea Hanul Banului

In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii.. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura.

Manastirea Icoana Carpinis Gorj Romania Marian Raul Lihoaca Flickr

Loan popescu de la biserica icoanei din bucuresti. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. De atunci locul capata numele la icoana. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat.. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere.

Schitul Icoana Nouă Mănăstirea Neamţ

Date de contact manastirea lipnita. De atunci locul capata numele la icoana. Date de contact manastirea lipnita. U na din cele mai importante surse de venit pentru manastire o reprezinta obiectele create de maicute in atelierul de pictura si sculptura. Aceasta sugerează că născătoarea de dumnezeu ascultă lacrimile și rugăciunile tuturor credincioșilor care apelează la ea, în nevoile, necazurile și întristările lor. Icoana „potolește întristările noastre" o înfățișează pe maica domnului ținând mâna stângă sub cap, care este ușor înclinat. Însă elementul care atrage este expresia chipului ei înlăcrimat. Unicitatea ei constă în faptul că preasfinta născătoare de dumnezeu este înfățișată singură, fără pruncul iisus în brațe. Icoanele de la mânăstirea cârțișoara sunt lucrări executate manual, în atelier, cu multă rugăciune și sudoare, fiecare dintre ele fiind un unicat. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii. O astfel de reprezentare rara este icoana facatoare de minuni a domnului nostru iisus hristos care se afla in patrimoniul manastirii celic dere. In 1924 se construieste aici o mica biserica si cateva chilii.

Popular posts from this blog

98 Acatistul Sf Efrem Cel Nou Pt Casatorie

Liste 114 Forma De Guvernamant In Republica Moldova

71+ Rugaciune Pentru Gasirea Duhovnicului Gratuit